Europa është thuajse e gjitha në krizë për shkak të Koronavirusit dhe numri i vdekjeve po rritet me hapa shumë të mëdha në shumë shtete.

Italia është ajo që kryeson me 793 vdekje në 24 orët e fundit dhe 4825 në total.

Më pas vjen Spanja me 285 vdekje gjatë ditës së sotme dhe 1378 në total.

Ndërsa Franca ditën e sotme ka raportuar 112 viktima, ndërsa në total numri i viktimave është 562.

Top Channel