Bosnje Hercegovina dhe 5 shtete të tjera konfirmojnë vdekjet e para nga Koronavirusi

21/03/2020 17:41

Disa shtete kanë konfirmuar sot vdekjet e para sa i përket pandemisë botërore Koronavirus. Vendi më i afërt me ne është Bosnje Hercegovina e cila ka 93 raste të prekura, por vetëm sot është regjistruar vdekja e parë.

Vendet e tjera që kanë konfirmuar viktimat e para janë.

Singapor -2

Paraguai -1

Mauritius -1

Bosnje Hercegovina -1

Islanda -1

Finlanda -1

Numri total i vdekjeve deri më tani janë 11953 ku dy persona janë në Shqipëri.

Top Channel