Kristi Gongo ka qenë në një lidhje direkte nga Durrësi dhe është shprehur se qyteti po mundohet që ti kthehet normalitetit.

Në qytet janë ndezur dritat e festave të fundviti duke u munduar disi që të hedhin pas atë çka ndodhi më 26 nëntor

Top Channel