Niko Kotherja është një ndër koleksionistët e shumtë shqiptar.

Pasioni i tij për fotografinë filloi që kur ishte i vogël dhe sot posedon fotografi të rralla të qytetit të Korçës, bandave muzikore dhe personaliteteve korçarë!

Top Channel