Femrat e fisit Hamar, të cilat njihen për flokët e veçanta dhe pllakat e mëdha në buzë, lejojnë që të rrihen nga meshkujt e fisit kur ata festojnë hyrjen në burrëri. Por kjo ka dhe përfitime.

Thuhet se pasi rrihen me kamxhik në ceremoni, grave u jepet e drejta të zgjedhin se me cilin do të martohen.

Një tjetër foto mbresëlënëse është ajo e një nëne të re, e cila në njërën dorë mban beben e në tjetrën kallashnikovin.

Fotot janë bërë nga fotografi 29-vjeçar Pongtharin Tanthasindhu në Etiopi.

FOTO GALERI
1/14
1 Gruaja ka në trup plagët e rrahjes me kamxhik, pasi djemtë në fisin e saj kanë festuar pjekurinë.

Top Channel