Një tub kaldaje i ndërtuar në 1932-shin për një bllok pallatesh në Manhattan të SHBA-ve ka shpërthyer duke lëshuar avull të bardhë e të nxehtë në mes të rrugës.

Zjarrfikësit kanë mbërritur në vendngjarje për të siguruar zonën, si dhe kanë evakuuar banorët e 28 ndërtesave deri në pastrimin e ajrit nga asbesti që u lëshua nga shpërthimi.

Sistemi i vjetruar në disa rrugë të Manhattanit ngre dyshimet për shpërthime të tjera të mundshme në këtë zonë.

Top Channel