Travis Reinking vrau 4 persona në një restorant në qytetin Nashville në shtetin amerikan Tenesi të dielën, e më pas u largua nga vendngjarja.

Pas afro 24 orë kërkimesh policia arriti të arrestonte edhe 29-vjeçarin, i cili qëlloi mbi klientët e restorantit derisa një prej tyre u hodh mbi të duke e ndaluar që të kishte më tepër viktima.

Policia tha se Travis Reinking kur hyri në restorant kishte veshur vetëm një xhaketë të gjelbër dhe asgjë tjetër. Mësohet se xhaketën e hoqi në restorant para se t’ia mbathte që aty plotësisht i zhveshur.

Travis Reinking ishte arrestuar vitin e kaluar pasi kishte hyrë në një zonë të kufizuar në Shtëpinë e Bardhë.

Top Channel