Pranvera, një garderobë e kaltër

14/03/2018 12:05

Ndoshta ngaqë është ngjyra që përfqësojnë elementet e natyrës që ne duam më shumë, qielli dhe deti. Ose ndosht adhe fakti që të jep impakt pozitiv kur i vesh.

E kaltra është gjithmonë mes nuancave tona të preferuara. Dhe në pranverë kthehet sërish me mjaft propozime interesante, që prekin dhe veshjet më klasike.

Nga një bomber me stil, në bluza, t-shirt, veshje të çdo lloj dhe për ceremoni. Shihni fotogalerinë për më tepër detaje.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel