Xhinsi nuk del kurrë nga moda

10/03/2018 11:08

E kush nuk ka të paktën një palë xhinse në dollap?! Janë praktike, të gjithëanshme, të transformueshme.

Nuk dalin kurrë nga moda, maksimumi ndryshojnë formën dhe “veshin” ndonjë detaj sipas stinës.

Pranvera 2018 nuk bën përjashtim dhe nuk heq dorë nga veshja blu xhenoveze.

Dhe pikërisht në vendin ku ka lindur është organizuar panairi i Parma-s, ku janë prezantuar modele të ndryshme. Edhe shtëpitë e mëdha të modës e kanë xhinsin kryefjalë në mjaft koleksione të tyre. Ndiqni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/12

Top Channel