Blunt Cut, modeli i flokëve i momentit

07/03/2018 10:00

Tendenca e momentit e flokëve? Prerjet mesatare dhe të drejta.

Quhet Blunt Cut, dhe është një prerje flokësh me linja të plota, i zgjedhur dhe nga femrat më të famshme, dhe që është parë më shpesh në pasarela, apo rrugët e kryeqyteteve të modës.

Kjo prerje flokësh ribëhet me idëne një gërshëre të “shfrenuar” e të mprehtë, me një ndjenjë të ashpër dhe pak të përunuar, me një pamje gjeometrike më të vendosur.

Nëse doni të bëni një ndryshim me prerjen e flokëve me gjatësi mesatare këto janë modelet më absolute të stinës.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel