“Je i skaduar!”, Berlusconi kundërshtohet edhe kështu…(VIDEO)

04/03/2018 16:04

U rikthye në politikë në moshën 81-vjeçare për të drejtuar një fushatë elektorale të pazakontë në Itali, e po aq e pazakontë ishte edhe dita e votimit për të.

Silvio Berlusconi u kundërshtua edhe në momentin kur do të hidhte fletën e votimit në kuti.

Kavaljeri ishte duke përshëndetur personat e pranishëm në qendrën e votimit, kur befas një e re gjysmë lakuriq hipi mbi tavolinë duke i thërritur “Je i skaduar!”.

A noi non capita mai però. Il solito Silvione culone.

Posted by L'ignorante on Sunday, March 4, 2018

Vajza e re shkaktoi pështjellim në qendrën e votimit për disa minuta dhe e zhveshur në pjesën e sipërme të trupit, përpara kishte të shkruar: “Berlusconi, je i skaduar!”.

Top Channel