Uljet e tmerrshme të avionëve, pilotët mposhtin Emma-n – VIDEO

02/03/2018 19:36

“Bisha nga Lindja”, e bashkuar me stuhinë “Emma”, ka shkaktuar motin më të keq në Britaninë e Madhe ndër vite.

Për të përballuar erërat e forta të stuhisë, padyshim që duhen pilotë profesionistë.

Një video e filmuar në aeroportin e Manchester tregon uljet e vështira të dy avionëve në mes të stuhisë “Emma” ditën e enjte.

Pavarësisht lëkundjeve të njëpasnjëshme, pilotët ruajnë qetësinë dhe arrijnë t’i mposhtin erërat.

Top Channel