Të ngatërrohesh me personin e gabuar – VIDEO

11/10/2017 00:00

Pamje të rënda janë filmuar nga kamera e një makine. Në të është filmuar një skenë aksidenti dhe reagimi i dhunshëm i njërit prej drejtuesve me mikun e tij.

Por ndërsa ata kanë qenë edhe të “armatosur” me një shkop bejsbolli, duket se drejtuesi tjetër ka pasur avantazhin, pasi siç dallohet edhe në video është një person i mirëpërgatitur për ndeshjen trup më trup.

E teksa e hedh nokaut kundërshtarin e parë, ai përleshet edhe me pasagjerin, me të cilin edhe përse has “pak” vështirësi e lë po ashtu pa ndjenja e më pas largohet me makinën e tij.

Top Channel