Nuk është e lehtë të jesh lider i një vendi

14/12/2016 00:00

Të jesh lideri i një vendi kërkon forcë, durim përballë kriticizmit. Vendimet e liderit prekin miliona njerëz, dhe presioni është shumë i madh vetëm për një person.

Kalimi i natyrshëm i kohës shton rudhat dhe procesi i plakjes përshpjetohet pak, pasi të jesh lider i një vendi është mjaft stresuese.

Ja disa lidera si kanë qënë kur kanë marrë detyrën dhe në përfundim të saj.

FOTO GALERI
1/6
Barack Obama 2008-2016

Top Channel