Kur ushqimi përdoret për modë (Fotot)

12/12/2016 00:00

Nëse mendoni se ushqimi e ka vendin në pjatë dhe tavolinë, e keni shumë gabim.

Ka njerëz që e përdorin ushqimin për modë. Në kuptimin që e përdorin për t’u veshur.

Nëse mendoni se këtë gjë e bën vetëm Lady Gaga, do të habiteni se sa shumë ka si këngëtarja e famshme.

Shikoni më poshtë këto veshje-ushqim të çuditshme:

FOTO GALERI
1/6
Fustan me Dorito

Top Channel