Dyert po “pushtojnë” Instagramin

06/12/2016 00:00

Ka një trend të ri në Instagram tashmë. Në vend që të pozoni për një “selfie” ose të fotografoni ushqimin që keni në tavolinë, duhet të ktheni vëmendjen nga dyert.

Të gjithë fotografët duket se janë bashkuar për të sjellë sa më shumë foto dyersh nga sa më shumë vende të botës.

Më shumë vërehen foto nga dyer banesash në Romë, Londër, San Fransisko dhe Dublin.

Shumë vetave mund t’u duket e çuditshme që foto dyersh të jenë kaq popullore, por në Instagram po ecin shumë.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel