Publikohen zbukurimet e Shtëpisë së Bardhë

05/12/2016 00:00

Në Shtetet e Bashkuara periudha e festave ka nisur zyrtarisht, dhe Shtëpia e Bardhë ka postuar foto të transformimit të saj, dekorime që janë bërë në kujdesin e zonjës së parë, Michelle Obama. Ky është viti i fundit që ata kalojnë festat si familje presidenciale.

Për Krishtlindjet e këtij viti zonja Obama ka zgjedhur si temë qëndrore, “Dhuratën”. Për dekroin kanë punuar 32 ekspertë dizajni, dhe 100 vullnetare që kanë ndërtuar 63 pemë krishtlindjesh dhe qindra dekorime në shkallë, korridore, harqe dhe porta.

Një kuriozitet? Këtë vit shumë nga dekorimet janë realizuar me lodrat Lego. Shihni galerinë!

FOTO GALERI
1/18
Kete vit si teme eshte dhurata dhe jane zgjedhur lodrat Lego

Top Channel