Njihuni me vajzën që shikonte çdo natë rreth 8 orë porno

24/09/2015 12:45

Një vajzë e cila ishte e varur nga pornografia ka zbuluar ndikimin e tmerrshëm që kjo varësi ka pasur në jetën e saj.

29-vjeçarja Jessie Maegan krijoi varësi pasi partneri i saj i sugjeroi që të shikonin filma porno në dhomën e gjumit, por pasi ai e la, anglezja vazhdonte të shikonte porno e vetme për 8 orë, çdo natë.

“Nuk po haja më siç duhej dhe nuk kisha më shoqe. Kulmi ishte kur më pushuan nga puna pasi më kishte zënë gjumi në tavolinën e punës, ngaqë nuk flija natën”, thotë Jessie, e cila tashmë e ka hequr fiksimin pas pornos.

Mendohet se 72 milionë persona në të gjithë botën e përdorin internetin për të parë materiale pornografike dhe 30% e këtij numri janë femra.

Top Channel