Moshatarët e tij e kanë të vështirë të mbajnë ekuilibrin, por iraniani 20-vjeçar, Arat Hoseini nuk është si të tjerët.

Në disa video që qarkullojnë në internet, 2-vjeçari shihet teksa performon numra gjimnastike me një lehtësi të jashtëzakonshme. Rrotullim në paralele, ngjitje në murë dhe të tjera numra shkathtësie, Arat i kryen me një lehtësi të habitshme, si të ishte një gjimnast profesionist me vite të tëra përvojë mbi supe.

Top Channel