Të puthësh njerëz të huaj në stacionin e trenit

04/04/2015 00:00

Farah Brook vendosi që të vinte në siklet njujorkezët që prisnin në stacionin e trenit, duke iu afruar për një puthje në buzë, menjëherë pasi i kërkonte ndihmë për të gjetur adresa të ndryshme.

Ashtu siç pritej, shumica e njerëzve i largohen menjëherë pasi shikonin buzët e afruara në fytyrë dhe sytë e mbyllura të Brook-ut.

Vetëm në fund të videos shikohet një mashkull i cili e pranon puthjen, madje dhe ia kthen.

Top Channel