Ja pse nuk duhet të ngacmoni një anakonda

03/04/2015 00:00

Nëse ju ndodh që të viheni përballë një anakonde, atëherë bëni mirë të mos luani me durimin e saj.

Pse? E para është shqetësuese për të, dhe e dyta sepse është një..anakonda.

Këtë këshillë nuk e ka dëgjuar një i ri, i cili i shpëtoi mrekullisht një “makinerie mbytëse” prej 90 kilogramësh.

Top Channel