Fotot më të bukura të lindjeve

20/03/2015 00:00

Shoqata Ndërkombëtare e Fotografëve Profesionistë të Lindjes ka publikuar fituesit e konkursit Fotoja e Vitit 2015.

Fituesit janë përzgjedhur me sistem pikësh dhe janë gjykuar mbi teknikën e përdorur dhe emocionin që kanë përçuar me fotografinë e tyre konkurruese.

Fituesja për këtë vit është fotografja Nichole Hanna, e cila ka kapur momentin kur një nëne i jepet në dorë për herë të parë foshnja e saj.

FOTO GALERI
1/4
Fotoja fituese

Top Channel