Të ëmbël dhe tepër të dashur

12/03/2015 00:00

Buzëqeshjet instiktive të foshnjave të porsalindura janë të magjishme, të japin jetë, të fitojnë me shikim të parë, madje edhe të copëtojnë zemrën…

E kush më mirë sesa nënat mund ta kenë përjetuar këtë? Disa foto të magjishme, të fëmijëve të lindur prej pak ditësh, duke buzëqeshur ende pa hapur sytë, janë kryer nga fotografja londineze Sandi Ford.

Pozat janë ato më “klasiket”, me këmbë e duar të mbledhura pas trupit… Shijojini!

FOTO GALERI
1/9

Top Channel