Fotot komike të bebeve që duken të moshuar

04/03/2015 00:00

Këto bebe mund të jenë të rinj në botë, por disa prej tyre duket sikur kanë dhjetëra dekada mbi supe. Në Reddit ka dalë një trend i ri me emrin ‘OldBabies’ (Bebet pleq) që i fton përdoruesit të postojnë foto të foshnjeve me rrudha dhe postimet kanë qenë të shumta.

Shumë prej këtyre bebeve kanë një ballë me shumë rrudha, gjë që vjen nga lindja e parakohshme ose pesha e vogël trupore.

Mimika qesharake i jep një pamje prej gjyshi dhe disa përdorues bëjnë shaka duke thënë se fëmijëve të tyre kanë nisur t’i bien edhe flokët.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel