Kafshët dashurojnë…çdo ditë

14/02/2015 00:00

Njeriu as ka shpikur dhe as e ka monopolin e dashurisë, përkundrazi kafshët janë ato që nuk kanë një datë për të dashuruar dhe e bëjnë atë në çdo kohë.

Që nga insektet e deri tek elefantët, të gjitha kanë mënyrë të ndryshme për ta treguar këtë, por objektivi është i njëjtë; të bëjnë për vete partnerin ose partneren e tyre.

Më poshtë disa fotografi të shkrepura përgjatë një viti nga bota e egër.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel