Chris Sembrot ka realizuar një set fotografik ku shihen njerëz dhe qen duke u lëpirë me njëri-tjetrin.

Shumicës mund t’i duket shumë e shpifur puthja franceze mes njeriut dhe qenit, por qëllimi i këtij projekti të fotografit amerikan është të ndryshojë këndvështrimin e këtyre njerëzve.

Sembrot shkruan: “U duket e shpifur pasi thonë që qentë lëpijnë veten dhe rrëmojnë mes mbeturinave, por lëpirja e qenit ka të mirat e veta: të bën të ndihesh mirë.”

Fotografi harron të përmendë se pështyma e qenve përmban baktere që mund të shkaktojnë probleme tek mishrat e dhëmbëve për njerëzit.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel