Fermerët zhvishen kundër depresionit

20/11/2013 17:10

Një grup fermerësh në Britaninë e Madhe vendosën që të zhvisheshin nudo, për një kalendar të ardhurat e të cilit do të shkojnë për të sponsorizuar disa aktivitete bamirësie.

Vajza dhe djem të një femre në Bedfordshire gjetën këtë mënyrë për të mbledhur fonde në ndihmën e një shoqate të shëndetit mendor.

Aktiviteti i pasqyruar në faqet e “Daily Mail” pati si nismëtare 20-vjeçaren Emily Steaggles, e cila humbi shoqen e saj të ngushtë në dhjetor 2012 për shkak të një vetvrasje të motivuar nga depresioni.

Top Channel