Rusi, në rënie partia e Putinit

21/07/2011 13:45

Partia e Putinit në Rusi është partia e parë në vend por nuk arrin të
sigurojë maxhorancën kushtetuese me dy të tretat në Parlament.

Ndërsa partia e kryeministrit është në rënie, komunistët dhe liberal demokratët janë në rritje, të paktën sipas sondazhit të qendrës shtetërore Vtsiom, që sqaron se nëse zgjedhjet do të mbaheshin të dielën, në parlament do të hynin vetëm katër nga partitë aktuale.

Jashtë do të qëndronte partia e oligarkut Mikhail Prokhorov, që tenton të bëhen partia e dytë.

Top Channel