Chavez siguron për shëndetin e tij

10/07/2011 10:00

Presidenti i Venezuelës, Hugo Chavez, është shfaqur në televizionin shtetëror për të lajmëruar borxhin prej 4 miliardë dollarësh që Kina i ka garantuar vendit të tij.

Më pas, Chavez ka folur për gjendjen e tij shëndetësore pas operacionit të kryer në Kubë për heqjen e një tumori.

Presidenti ka lexuar një listë me këshillat e mjekëve dhe ka siguruar se bën çdo ditë ushtrime fizike.

 

Top Channel