Izrael, 124 aktivistë të arrestuar

09/07/2011 10:15

Janë 124 aktivistët pro-palestinezë të bllokuar dje në aeroportin Ben Gurion të Tel Avivit, për t’u ndaluar atyre inskenimin e manifestimeve anti-izraelite.

Një oficer izraelit i burgjeve, që ka kërkuar të ruajë anonimatin, ka saktësuar se bëhet fjalë për 76 gra dhe 48 burra që kanë kaluar natën në qeli.

Ndërkohë, një tjetër grup aktivistësh filo-palestinezë protestuan në aeroportin e Parisit pasi u penguan nga autoritetet të fluturonin drejt Jeruzalemit.

Top Channel