Babai i Obamës mendoi ta jepte për adoptim

08/07/2011 18:35

Barack Obama senior, babai i presidentit të SHBA-ve, mendoi të jepte për adoptim kreun aktual të shtetit kur ende nuk kishte lindur.

Rrëfimet gjenden në librin e një gazetari të Boston Globe, Sally Jacobs, “Barack-u tjetër, jeta e babait të presidentit”.

Në 1961 martoi Ann Dunham, për faktin e vetëm se kishte mbetur shtatzënë.

Dhe për të marrë një zgjatje të vizës, u deklaroi autoriteteve se ishte i gatshëm të të jepte në adoptim fëmijën që nuk kishte lindur akoma.

Top Channel