Siri, Hama, 11 persona të vrarë

05/07/2011 17:55

Një burim i Komitetit të Koordinimit të Mobilizimit anti-regjim të Hama, në Siri, ka deklaruar se 11 persona kanë humbur jetën gjatë një shkëmbimi zjarri të kryer nga forcat e regjimit.

Forcat e sigurisë dhe bandat e lealistëve të armatosur (shabbiha) kanë mbërritur rreth orës 12 në afërsi të stacionit hekurudhor të mbështetur nga buldozerë për të hequr kufijtë e ngritura nga qytetarët.

Agjentët dhe shabbiha kanë hapur zjarr kundër barrikadave duke vrarë 11 persona.

Top Channel