Libi, Rasmussen: Është fundi i Gheddafi

24/06/2011 15:45

“Nuk kemi asnjë informacion për të dhe se ku gjendet, por për Gheddafi tashmë gjithçka ka marrë fund. Përfaqëson të shkuarën, ndërsa e ardhmja është e popullit libian”.

Kështu është shprehur në një intervistë në “Sky TG24”, sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Anders Fogh Rasmussen.

“E ardhmja e liderit libian nuk është misioni ynë. Ne jemi atje për të mbrojtur civilët me mandat të OKB-së dhe do të vazhdojmë deri në arritjen e objektivave”, theksoi Rasmussen.

Top Channel