SHBA, parashikime pozitive për ekonominë

15/06/2011 12:40

Bankierët dhe drejtuesit e kompanive amerikane kanë parashikime pozitive për ekonominë.

Miliona amerikanë janë ende të papunë dhe konsumatorët po shpenzojnë pak. Megjithatë, drejtuesit e lartë të disa prej kompanive kryesore amerikane mbeten optimistë se ekonomia amerikane vetëm sa ka filluar te nxehet.

Kjo nuk do te thote per cdo rast se problemet kanë marrë fund. Nje nga veshtiresit me te medha mbetet rifitimi i të gjitha vendeve të humbura të punës.

Top Channel