Siri, televizioni shtetëror, vriten terroristët

11/06/2011 16:35

Televizioni shtetëror sirian dhe agjencia e shtypit Sana kanë bërë të ditur sot se ushtria, gjatë sulmit kundër lokalitetit të Jisr al Shughur, në veri të Sirisë.

“Siria ka arrestuar një numër të madh militantësh të grupeve terroriste të armatosura, duke vrarë dhe plagosur disa prej tyre”, thuhej në media.

Ende nuk ka një numër të saktë të terroristëve të vrarë apo të plagosur.

Top Channel