Britani, alarm për helmimin nga ushqimi

06/06/2011 08:45

Vala e panikut e shkaktuar nga E.Choli mbërrin edhe në Britaninë e Madhe.

Centre for the Protection of National Infrustructure (CPNI), agjencia qeveritare nën kontrollin e MI5, kundërspiunazhi, ka lëshuar një alarm për atentate terroriste nëpërmjet injektimit të helmeve në ushqime dhe pije në shitje.

Kështu qendra u ka kërkuar producentëve, shpërndarësve dhe supermekatove të shtojnë sigurinë në magazina e stokut të produkteve.

Top Channel