Në publik shfaqen shumë të bukura, të trukuara dhe të krehura në mënyrë perfekte. Por në realitet janë si gjithë të tjerat, madje ndonjëherë më keq se sa femrat normale.

Të lodhura, me lëkurë më pucra dhe rrudha, lëkura më ngjyrë të zbehtë dhe ndonjëherë është vështirë për t’i njohur.

Kështu sex symbol si Pamela Anderson apo Sharon Stone humbasin joshjen e tyre kur janë të patrukuara apo të pakrehura. Eva Longoria shndërrohet në një shtëpiake e dëshpëruar, ndërsa Cameron Diaz e Hillay Duff duken komplet ndryshe nga imazhi që shfaqin në tapetin e kuq.

Megjithatë ka edhe aktore si Halle Berry,që me apo pa tualet duket shumë mirë.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel