Angelina Jolie është një prej grave më të bukura të planetit dhe ka në krahët e saj një partner, që shumë femra të tjera do të vdisnin ta kishin pranë për pak orë. Jolie ka fëmijë të mrekullueshëm, një karrierë të pasur dhe miliona para në bankë.

Por edhe ajo ka probleme si gjithë të tjerët. Angie, p.sh nuk ka asnjë mik apo mikeshë të afërt me të cilët mund të thotë mendime me mirëbesim.

Bukuroshja thotë se rrëfehet vetëm me partnerin e saj Brad Pitt. “Unë nuk kam shumë njerëz më të cilët të mund të flas lirshëm. Brad është ndoshta i vetmi njeri me të cilin unë jam shumë e hapur”, thotë Jolie.

Top Channel