Woody Allen do të presë skenat e Brunit?

07/09/2010 15:55

Skenat me Carla Bruni-Sarkozy mund të priten nga filmi i fundit i Woody Allen.

Lajmi për momentin qarkullon në formën e thashethemeve, por nëse do të konfirmohet do të ishte një disfatë profesionale e modeles italiane.

Ndërkohë vetë Allen në një intervistë të mëparshme kishte deklaruar se Bruni ishte një aktore e shkëlqyer dhe se nuk do të shkurtonte asnjë pjesë të sajën në sheshxhirim.

Top Channel