Kate e William, martesa ndoshta në gusht të 2011

07/09/2010 16:10

Martesa mes princit William dhe të fejuarës së tij Kate Middleton mund të jetë shumë afër, sipas të dhënave të disa mediave lokale.

Funksionarë të Buckingham Palace kanë kontaktuar kishën e Westminster për t’i kërkuar organizmin e një martese në javën e dytë të gushtit 2011.

Edhe pse data është ende provizore, prespektiva është shumë konkrete teksa është përmendur gjatë një vizite zyrtare në kishën e mbretëreshës Elisabeta dhe princit Filip.

Top Channel