Tatangelo e D’Alesio, dasmë në dhjetor

03/09/2010 13:15

Një vit i paharruar për Anna Tatangelo-n është 2010. Në muajin mars ajo solli në jetë djalin e saj Andrea dhe brenda muajit dhjetor do te pagezoje frytin e dashurisë së saj me këngëtarin Gigi D’Alesio.

Por pagëzimi i fëmijës do të jetë një ceremoni shumë e vecantë për ciftin, pasi pikërisht atë ditë, parashikohet që të zhvillohet edhe dasma e tyre.

Anna tregon se se është nënë dhe partnere e lumtur e Gigi-t. Gjatë kësaj kohe ka bërë gjithcka që të ishte e përsosur për të. Ka mësuar të gatuajë dhe po tregon se është në gjendje të mbajë përgjegjësitë e saj, ndaj Gigi-t i kërkon martesën, pra zyrtarizimin e lidhjes së tyre.

Top Channel