Filmi i parë në kinemanë 3D

02/09/2010 21:00

Filmat kinematografikë 3D tashmë mund të shikohen edhe në Shqipëri.

Rrjeti i kinemave Imperial, nga e premtja nis shfaqjen e filmave në versionin 3D, me premierën për femijë “Cats and dogs” (Mace dhe qen). Cdo javë do të ketë filma të rinj, sigurisht në 3D.

Premiera e pare ne 3D “Qen dhe mace” sjell aventuren e hakmarrjes se Kitty Galore, maces spiune ndaj qenve. Filmi, i gjinise aksion dhe komedi, eshte realizuar me regji te Brad Peyton dhe zerat jane te disa prej aktoreve te njohur si Nick Nolte dhe James Marsden.

Ne kete seri, lufta qe nuk njihte pushim mes kanineve dhe felineve, do te ndalet per t’u bere  te gjithe se bashku, kundra Kitty Galore, maces spiune e hakmarrese dhe planeve te saj per pushtim.

Top Channel