Milionerët e botës së artit kanë luksin të shijojnë dhe provojnë gjëra që njerëzit e zakonshëm i ëndërrojnë.

Nëse dikush kursen gjithë vitin të kalojë një javë në Hawaii, kjo është një lojë fjalësh për VIP-at, të cilët ia plotësojnë tekat vetes duke blerë ishuj. Po kush janë disa nga njerëzit e famshëm që kanë në pronësi ishuj? Le t’i shikojmë më poshtë.

FOTO GALERI
1/9
Mel Gibson

Top Channel