Në New York shfaqen taksitë hibride

29/06/2010 12:50

‘Bye bye’ taksi të vjetra të verdha të New York dhe mirësevini vetura të reja që respektoni ambientin, nuk e ndosni dhe kurseni karburant!

Kështu shkruajnë sot mediat amerikane, pas njoftimit se në vitin 2012, do të jenë plot 13 mijë taksi me motor elektrik që do të qarkullojnë nëpër shtetin gjigant amerikan.

Tashmë janë shfaqur edhe modelet e para të makinave të tilla që kursejnë energji dhe nuk ndosin ambienin.

Ndërkohë kompania ‘Ford’ ka mbyllur prodhimin e linjës për taksitë mitike njujorkeze në Kanada.

Top Channel