Truri, forma e tij na tregon se kush jemi

26/06/2010 10:00

Forma e trurit tonë “vendos” personalitetin tonë. Përfundimin e ka nxjerrë një studim i kryer nga Universiteti i Minezotës.

Ka një lidhje mes formës së pjesëve të ndryshme të trurit dhe personalitetit të një individi.

Ekspertët kanë krahasuar formën e zonave të ndryshme të trurit të nxjerra me anë të rezonancës magnetike, me të dhënat mbi personalitetin.

Sipas studimit, personat që kanë një kore të gjerë ballore janë zakonisht shumë studiues dhe të ndershëm.

Top Channel