Ben Stiller kërkon një shkollë në Haiti

23/06/2010 15:50

Ben Stiller kërkon të ndërtojë një shkollë në Haiti. Aktori është bashkuar me Yahoo! për të gjetur 50 mijë dollarë.

Janë fondet e nevojshme për të ndërtuar një shkollë të përkohshme.

Stiller ka pozuar për një foto në Cannes dhe i ka kërkuar Yahoo! të paguajë një dollarë për çdo klikim që do të ketë fotoja, e cila mund të gjendet në llogarinë e tij [email protected]

Top Channel