Martesë e hapur për Tom e Katie?

22/06/2010 09:30

Tom Cruise e Katie Holmes janë martuar në vitin 2006. Më 18 nëntor ata do të festojnë 4-vjetorin e martesës.

Shumë nuk besonin se ata të dy do të rrinin kaq gjatë bashkë dhe do të dukeshin kaq të lumtur ende.

Sipas “Daily Telegraph”, Tom e Katie, prindër të Surit, duket se janë një cift i hapur.

Ashtu sikurse Nicole Kidman, gruaja e parë e Tom edhe Katie është lodhur me obsesionin e Cruise për Shëntologjinë.

Top Channel