Shpërndan helm për familjarët dhe vetëvritet

17/06/2010 08:15

Nuk dinte më se si të mbante familjen dhe ka vendosur të vrasë të gjithë. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Pakistan.

Një drejtues motoçiklete i Lahores i ka shpërndarë bashkëshortes dhe katër fëmijëve pilula me helm për një vetëvrasje kolektive.

Burri dhe dy djemtë kanë vdekur, gruaja dhe pjesa tjetër janë shpëtuar nga mjekët. Lajmin e kanë bërë të ditur mediat pakistaneze.

Top Channel