Shitësit të pa informuar

27/03/2010 15:25

Bizneset e pakicës në vend duhet të përmirësojnë cilësinë e shërbimit . Ekspertë financiarë në vend thonë se tregtarët e pakicës duhet të aplikojnë praktika shërbimi që vënë në qendër klientin, duke paraprire kërkesat e blerësve.

Sipas Adriana Berberit, eksperte finance, eshte e domosdoshme te permiresohet performanca e pergjithshme e tregut dhe eshte e nevojshme qe bizneset te kene nje informacion me te gjere mbi legjislacionin fiskal.

Sipas Berberit biznesi pakices ne vend duhet te informohet mbi modelet dhe praktikat me te reja te sherbimit  te cilat do te sjellin rritje te te ardhurave dhe do te terheqin partnere te rinj per biznesin. Sipas eksperteve informimi i tregtarëve të pakicës duhet të filloje qe mbi menyrat e pozicionimit te produkteve, e per te kaluar ne ceshtje te tjera marketingu.  

Top Channel