Ligji i SHISH, nis diskutimi ne Komision

16/03/2010 10:20

Mblidhet Komisioni i Sigurise per te diskutuar nen per nen projektligjin per Sherbimin Informativ.

Ne Komision mungojne deputetet e opozites, nderkohe punimet e tij zhvillohen me dyer te mbyllura.Mesohet se ne salle ndodhen perfaqesues nga qeveria, misioni EURALIUS dhe trupi diplomatik.

Projektligji ka marre jo vetem reagimin kunder te Shteteve te Bashkuara te Amerikes, por edhe te zyres se Sigurise se NATO-s, e cila permes nje letre konfidenciale derguar ne Tirane, i ka kerkuar qeverise shqiptare te mos miratoje ne kuvend draftin qe duhet te kaloje me pare ekspertimin e tij ne zyrat e Aleances ne Bruksel.

Mazhoranca nga ana e saj vlereson se drafti i permbush standardet.

Top Channel